BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Tak už to zas začíná...

A je to tady, prázdniny končí, léto se s námi loučí, a to se letos zrovna nevyvedlo. Doufáme, že jste si je všichni užili nejlépe, jak jste mohli, a máte tedy právě teď spoustu energie na to se vrhnout na novou sezónu gymnastiky. Informaci, kdy přesně opět začínáme, zvěřejním, jakmile to budu vědět.

Do další sezóny se na vás všechny moc těším, nadále sem budu přidávat všechny informace, které budu vědět, a také doufám, že přibyde i spousta veselých fotek z běžných hodin. Věřím, že nás letos přes prázdniny nikdo neopustil, že se sejdem opět v plném počtu, případně další mladé gymnastky přibydou.

S novou sezónou přicházejí i malé změny. Anketa o nejoblíbenější gymnastku nebyla zrovna povedená. anketa o nejoblíbenější gymnastku Zde máte výsledky a začneme anketu novou. Můžete hlasovat pro tolik gymnastek, kolik chcete, ale JEN 1X!!!

Rozpis akcí, které nás čekají, je jen orientační. Vzhledem k tomu, že se letos chystá Všesokolský slet, je možné, že akce se konat nebudou.

Hra kouzelný hrad ještě stále nefunguje, doufám, že už ji někdy konečně dokončím.

Začínám uvažovat o zrušení chatu, protože byl opravdu nevyužitý. Místo něj bude vložen forumulář na odeslání zprávy a starý chat bude zřejmě v nejbližší době smazán.

Doufám, že jste přes prázdniny moc nezlenivěli, už se na vás všechny moc těším.

© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?