BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Den dětí

Dne 6. 6. 2012 si naše gymnastky udělaly Den dětí. Nejprve se šlo ven, kde probíhala běžná hodina atletiky. Ta ale netrvala moc dlouho, už během házení krikeťákem si děvčata hrála s míčem a chodila po zábradlí. Poté přišla na řadu vybíjená na sto způsobů.

Po páté hodině jsme se všichni odebrali do tělocvičny, kde na nás čekala opičí dráha. Všechny dívky si ji několikrát proběhly a některé jsme museli vyhánět div ne násilím, jak se jim líbila. Jednotlivé časy se měřily a zaznamenávaly, a tak tu máme i tabulku s výsledky:

JménoVýkonUmístění
Štěpánka31,97 s2.
Kája33,63 s5.
Vanessa32,40 s4.
Lada26,47 s1.
Bára32,32 s3.
Adriana36,21 s6.
Věra23,09 sN

Výsledky v tabulce jsou nejlepšími výkony. Nutno dodat, že opičí dráha se nerozděluje na kategorie, takže starší gymnastky mají trošku převahu. Dále zde můžete vidět fotky a video, jak opičí dráha probíhala, zde jsou zdokumentovány první pokusy.

FOTKY

Kuriozitou tohoto dne se stala Věra, která dokázala téměř nemožné. Ve volné chvíli trénovala skok daleký (nebo spíš krátký?) a dokázala si narazit nohu o odrazové prkno.

Jinak se celý den povedl podle našich představ, všechny "opičky" dostaly nějaké odměny - možná ještě nějaké další budou příští hodinu.

Dále můžete konečně vidět dlouho slibovaná salta z předešlých hodin. A pokud by se vám zalíbila některá ze skladeb, které můžete ve videu slyšet, a chtěli byste na ni cvičit, tak neváhajte a klidně se mi hned ozvěte.

SALTA

A na závěr bych chtěla dodat, že do konce školního roku nás čekají ještě 2 hodiny gymnastiky. Na konci prázdnin se tu budete moci dočíst, kdy se bude opět začínat - pravděpodobně se hned budeme připravovat na Sokolskou Akademii. K tomu tu budou i výsledky ankety a soutěže docházky, takže stále ještě máte šanci zabrat a pokusit se vyhrát.

Doufáme, že nás přes léto žádná z gymnastek neopustí, a že se zase všichni sejdeme. Tímto bych vám tedy chtěla popřát krásné léto (snad bude i hezky), užijte si prázdniny jak to nejvíc jde, ale ne abyste zapomněli třeba kotoul! :)

Věra
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?