BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Letní nácvik na Sokolskou Akademii

Jak jsem zmiňovala na začátku prázdnin, doopravdy jsem připravila sestavu na Sokolskou Akademii. V srpnu jsme se nakonec sešli, abychom ji zkusili nacvičit. Sešla se jen Bára s Věrou, Alenka bouhužel nemohla. Děvčata se dostala do sokolovny díky klukům, kteří měli velkou trpělivost s jejich nácvikem.

Nácvik byl zkomplikován "zvlněním" podlahy přímo v místě sálu, kde se cvičilo. Jinak se nacvičovalo celkem dobře, děvčata se musela nejprve rozcvičit po dlouhé pauze, a nakonec se jim povedlo sestavu zacvičit a trochu si ji uložit do paměti.

Nyní tedy zbývá otázka, zda se ji Alenka také naučí (my věříme, že nebude problém), a také jestli Akademie vůbec bude. Za poslední roky se stala akcí, kde se děvčata mohou "vyřádit", vymyslet si originální sestavu ve skupinkách, a předvést se před lidmi, kteří se jen kouknou a zatleskají, a nestrhnou nám žádné body za špatné provedení.

Nacvičování bude pokračovat v běžných hodinách gymnastiky, které začnou již brzy (upřesníme).

Sestava je k nahlédnutí ZDE.
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?