BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Místní závody

Výsledky závodů

Ve středu 18. 4. 2012 proběhly místní závody v gymnastice. Odehrály se v naší sokolovně a zúčastnilo se ho 15 našich gymnastek. Všechny nám předvedly své sestavy na hrazdě, prostné, kladině nebo lavičce a dokonce i skákaly přes koně, bednu či kozu a šplhaly po tyči. Každá gymnastka předvedla svůj maximální výkon a naše paní rozhodčí dávaly ty nejlepší možná bodová ohodnocení.

O týden později, ve středu 25. 4. 2012 proběhl závod v plavání. Měli jsme štěstí, voda v bazéně, kde se každý rok tento závod odehrává, byla velmi teplá. Odplaváno jsme měli během hodiny a ještě zbyla spousta času na vodní radovánky.

A konečně dne 2. 5. 2012 jsme se dočkali vyhlášení výsledků závodů. Oceněny byly jak vítězky jednotlivých disciplín (gymnastika, atletika, plavání, šplh), ale zároveň i absolutní vítězové celého Přeboru.

Doufám, že se všem závod líbil a že příští rok budeme závodit opět. To by se mohlo pokračovat i v závodech ve Voticích a nejlepší gymnastky i na Přeboru sokolské všestrannosti, pravděpodobně v Brně.

Tímto bych chtěla poděkovat všem zúčastněným, naší cvičitelce Jitce, která celý závod zorganizovala, paním rozhodčím, všem ostatním pomocníkům, kteří se podíleli na závodě a divákům, kteří nás přišli podpořit. Níže máte odkaz na fotky, videa a výsledky ze závodů.

A na závěr bych chtěla dodat, že každá zúčastněná gymnastka obdrží 5 bodů do docházky. Bára st., která se na nás přišla podívat a pořídila téměř všechny fotky a videa, dostává za odměnu 8 bodů. A jako po každém závodu vás prosím, pokud by někdo měl nějaké pěkné fotky, které by chtěl zveřejnit, tak mě kontaktujte a není to vůbec problém, naopak budu moc ráda.

FOTKY - VIDEA - VÝSLEDKY
(Galerie se otvírají v novém panelu)
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?