BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Blížící se závody

Ve středu 18. 4. 2012 se pravděpodobně uskuteční místní závody vlašimské gymnastiky. Protože se letos nebudou konat žádné další prázdniny, je to jediná šance si zazávodit (možná se ještě uskuteční závody v Benešově, nevím). Zřejmě proběhne i závod atletiky, který se bude konat podle počasí v nejbližším možném termínu před nebo po závodě v gymnastice a možná se nakonec podíváme i do bazénu.

Pro spoustu gymnastek to budou první závody, ukáží se nám i nejmladší gymnastky, které cvičí v úterý a na našich stránkách prakticky neexistují. Doufám tedy, že se jim závody budou líbit, vše se jim podaří a budou mít radost z cen, které dostanou jako tradičně všechny účastnice.

Zatím pokaždé bylo možné se přijít na závody podívat jako divák, takže Vás všechny tímto také zvu, abyste nás přišli podpořit. Věříme, že nám boxeři opět půjčí jejich skvělé čtverce, na kterých se dobře cvičí, florbalisté nám nezmrzačí žádnou závodnici během závodu ve šplhu a rozhodčí budou mírní a tolerantní :D.

A na závěr bych vám chtěla připomenout, že už opravdu můžete sledovat docházku na našem neoficiálním webu, kde aktuálně vede Eliška, před kterou je jen Jitka, která má vedení právem pojištěné.

© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?