BlueBoard.cz
na závodech nástup ve Voticích nástup ve Voticích 2 elita 2010 holky 2009 házení míčkem společná fotka po vytrvalostnim běhu
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2011-2012

Nové informace, změny

Čas opět pokročil a já vím více. Na gymnastice i na našem webu proběhly další změny a je na čase je alespoň trochu shrnout.

Dnes už víme, že kvůli Všesokolskému sletu letos nebudou bohužel závody. Přesto budeme nacvičovat sestavy, jejich záznam můžete zde na stránkách sledovat. Dále se počátkem letošního roku změnily poplatky za Sokol, avšak oproti jiným kroužkům zůstávají stále velice nízké.

A teď ke změnám na webovkách. Na našem neoficiálním webu byla konečně zprovozněna docházka, takže konečně můžeme začít udělovat body. Pro případné zájemce budu mít u sebe v počítači i přesnou docházku pro jednotlivé dny. Dále od této doby uvidíte na všech fotkách znáček našich webovek.

A na závěr jsou plánovány nepatrné změny ohledně vzhledu, zda-li k nim nakonec dojde, uvidíte sami. To by mělo být k viditelným změnám vše. Doufám, že všichni budou nadále cvičit a zúčastní se alespoň našich každoročních místních závodů :)

© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?