BlueBoard.cz
Plavání Magda s Terkou Skupinka starších Společná ze závodů Skupinka mladších Skupinová - závody Panel Atletika - závody
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2012-2013

Konec sezóny 2013

Čas pokročil a naše další sezóna je u konce. Oproti loňskému roku byla bohatší, gymnastky se mohly zúčastit více akcí. Po místních a župních přeborech se něterá děvčata zúčastnila Přeboru ČOS v sokolské všestrannosti na republikové úrovni.

Nejprve nás reprezentovaly Lada s Magdou v Brně v kategorii mladších žákyň II. Dívky tak dostaly možnost vidět závodnice z celé republiky a také se s nimy porovnat. Bohužel byla úroveň celých závodů vysoká a Lada s Magdou dosahovaly na zadní pozice, přesto to pro ně byl velký zážitek a zkušenost do budoucna. Za zmínění stojí jejich nejlepší výsledky, Lada se umístila 22. ve šplhu a Magda 28. v atletice.

O dva týdny později závodila Věra v Praze za kategorii žen. I tam byla úroveň dost vysoká a naše závodnice dopadla velmi podobně, jako mladší děvčata. Nejlepším výsledkem bylo 8. místo ve vrhu koulí a 13. na kladině, kdy poprvé na velkém závodě nespadla při hvězdě ani ničem jiném.

Za účast v závodech dostávají všechna děvčata pochvalu, která bude vypsána na neoficiálním webu.

K úplnému konci ještě Věra s dalšími gymnasty, kteří dnes cvičí, i když ne v našich hodinách, předvedli krátké vystoupení na Karibské noci. Nejvíce zde vynikli kluci/mladí muži s vypracovanými těly, když ukazovali jak cviky, ke kterým potřebovali sílu, tak i různá salta a další věci, které zaujaly diváky.

Aktuálně máme prázdniny, cvičit se začne pravděpodobně v září, informace se včas objeví u Sokolovny i zde. Během léta bude web postupně předělán na novou sezónu. Přejeme vám tedy krásně prožité léto, co nejvíce odpočinku a po prázdninách se na vás těšíme zase na gymnastice.

Zde jsou ke stažení výsledky ze závodů:

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ - DOSPĚLÍ
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?