BlueBoard.cz
Plavání Magda s Terkou Skupinka starších Společná ze závodů Skupinka mladších Skupinová - závody Panel Atletika - závody
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2012-2013

Místní závody 2013

Ve středu 10. 4. 2013 proběhlo místní kolo Přeboru ČOS ve Vlašimi. 20 mladých gymnastek poměřilo své síly na žíněnkách, na hrazdě, na lavičce či kladince, v přeskoku přes švédskou bednu nebo přes kozu a ve šplhu o tyči. O týden dříve, 3. 4., se děvčata účastnila v místním plaveckém bazéně závodu v plavání a po závodech v gymnastice následovala ještě soutěž atletiky.

Po dokončení všech disciplín následovalo složité počítání všech výsledků a 24. 4. se dívky dočkaly slavnostního vyhlášení vítězů. Gymnastky byly rozděleny do kategorií podle věku a v každé z nich byly oceněny nejlepší gymnastky jak z jednotlivých disciplín, tak nakonec celkové vítězky přeboru. Ceny společně s cvičitelkou Jitkou Vokolkovou předávali zástupci jednoty v čele s náčelnicí Jitkou Koňasovou. Lukáš Mach vystoupil dokonce v sokolském kroji. Děvčata obdržela spoustu věcný cen a nějaké sladkosti, celkové vítězky přeboru se mohly radovat i z medaile. Ve dnech 19. - 20. 4. se pak 12 z děvčat účastnilo župního přeboru ve Voticích.

Uspořádání závodů bylo jak časově, tak i finančně náročné, proto patří velký dík všem, kteří se na něm podíleli, především pí Sátrové a pí Ptáčníkové za sponzorský dar na nové dresy, Městskému úřadu ve Vlašimi za sponzoring cen do závodů, panu Šimáčkovi za medaile, všem paním rozhodčím, které se účastnily závodu gymnastiky a ohodnotily děvčata a samozřejmě všem rodičům a divákům, co přišli své známé podpořit.

VÝSLEDKY - FOTKY - VIDEA
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?