BlueBoard.cz
Plavání Magda s Terkou Skupinka starších Společná ze závodů Skupinka mladších Skupinová - závody Panel Atletika - závody
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2012-2013

Změny na webu

Jako každý rok i letos přichází změny. Pokud nejste na našem webu poprvé, tak už zřejmě jistě víte, že naše stránky fungují již několik let. Pokud to přesto nevíte, můžete se to dozvědět nyní.

Naše webovky vznikly jako moje práce do školy na začátku roku 2010, tedy v sezóně 2009-2010. Tehdy byly velmi jednoduché, vytvořené pomocí rámců a nebylo zde moc informací. Stejně tak mohly působit nepřehledně. Byly na adrese: www.gymnastky.borec.cz Během sezóny 2010-2011 došlo k několika změnám, stránky dostaly nový vzhled, byly vytvořeny pomocí tabulky. Ačkoli se očekávalo, že se touto úpravou stránky zjednoduší, byla jsem na omylu. Web se stal velkou změtí zdrojového kódu a prosté přidání nové položky znamenalo úpravy na všech stránkách. Přesto však tato doba byla pro stránky příjemná, protože se zviditelnily a zřejmě měly jednu z největších návštěvností ve své historii.

S počátkem sezóny 2011-2012 se téma webových stránek vrátilo opět do škol. Následkem toho byl vzhled stránek trochu poupraven a bylo použito CSS. Ve škole jsme byli vyzváni vytvořit novou adresu, a tak vznikl web: www.gymnastikavlasim.maweb.eu. Protože však stará webová adresa byla již známá, po kratší úvaze jsem se rozhodla, že na nové adrese vznikne duplicitní web, tzv. "neoficiální". Krátce na to začaly stránky ještě fungovat díky PHP, což konečně ulehčilo jejich správu.

A dnes, se sezónou 2012-2013 přichází jedna nová úprava. Protože je to již čtvrtá sezóna, kdy web funguje, začal se stávat nepřehledným. Proto jsou nyní jednotlivé sezóny odděleny. Navíc každá dostala vzhled takový, jaký měla v době, kdy byla aktuální. Orientace je snadná. Zvolíte si sezónu a v tu chvíli celá stránka odpovídá údajům o ní. Zprávy z jednotlivých závodů naleznete vždy pouze na hlavní stránce sezóny, ve které proběhly. Stejně tak to je s odkazy na výsledky závodů. Galerie je na tom také tak, akorát je na každé odkaz na galerie ostatních sezón. A pro rychlé navrácení na hlavní stránku - a tudíž na naši aktuální sezónu - (pokud se vám nelíbí odkazy na jednotlivých stránkách) stačí zadat adresu našeho webu opět do adresního řádku.

Pokud by vám však přehlednost webu stále připadala jako španělská vesnice, tak neváhejte a navštivte náš neoficiální web: www.gymnastikavlasim.maweb.eu, který zůstává v podobě, jaké byl doteď, a všechny zprávy a fotografie na něm budou vždy stejně jak na webu "oficiálním".

© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?