BlueBoard.cz
Plavání Nástup na závodech Stupně vítězů Čekání na závodech Bazének Kladruby Skupinová - závody Votice Medaile Holky
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2013-2014

Sokolská Akademie 2013

Dne 24. 10. 2013 vystoupily naše gymnastky na Sokolské Akademii ve Voticích. Zde předvedly své dovednosti před dalšími členy Sokola z okolí a zároveň zhlédli vystoupení ostatních. Kromě dalších gymnastek (z Benešova) ukázaly své dovednosti aerobičky, břišní tanečnice, kluci gymnasté, ženy i malé děti. Program byl bohatý a zajímavý, zároveň se však neustále něco dělo a diváci nemuseli čekat dlouhé minuty. Všichni cvičenci nakonec dostali koláč,sušenku a pití, což mohli chápat jako malou odměnu za své představení.

Z Vlašimi vystoupila spousta děvčat. Ty mladší předvedly své vystoupení "Voda živá" na žíněnkách a "L'Italiano" na přeskoku přes švédskou bednu, do těchto sestav se zapojila i sama cvičitelka Jitka. Starší dívky zacvičily na píseň "Feel This Moment", kterou zahájily na pódiu, ze kterého postupně seskákaly. Během cvičení použily i obruče a stuhu. Dále bylo možné vidět vlašimské ženy ve cvičení na míčích.

Všechna vystoupení se velmi povedla a divákům se líbila. Pro nás to zas bylo zpestření školního roku a vhodná příležitost předvést své dovednosti před diváky.

Videa z Akademie můžete zhlédnout ZDE.
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?