BlueBoard.cz
Plavání Nástup na závodech Stupně vítězů Čekání na závodech Bazének Kladruby Skupinová - závody Votice Medaile Holky
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2013-2014

Místní závody 2014

Dne 26. 3. 2014 se uskutečnily jako každý rok místní závody v sokolské všestrannosti. Ve spoustě disciplín si poměřila síly asi dvacítka našich gymnastek.

Předchozí pátek, 21.3. absolvovala děvčata závod v atletice. Tradičně se konal venku před naší tělocvičnou a počasí letos skutečně přálo. A tak se nejprve běhal sprint, poté se skákalo do dálky, dále se házelo kriketovým míčkem a nakonec se ještě běžela vytrvalostní trať.

Ve středu vypukla hlavní část závodů, tedy gymnastika. Na tuto část přišla spousta diváků a pro posuzování výkonů bylo zapotřebí pozvat více rozhodčích. Dívky byly rozděleny do věkových kategorií a postupně odcvičily všechny své sestavy na prostné, lavičce či kladině a hrazdě. Dále závodily v přeskoku a ve šplhu. Na závěr dostala všechna zúčastněná děvčata od cvičitelky Jitky sladkou odměnu, kterou ona sama připravila.

Týden na to byla dokončena poslední část závodů, plavání. Tento závod proběhl ve vlašimském krytém bazénu. Voda zde byla dost teplá na to, aby všechny neposedné gymnastky do ní ihned naskákaly a po závodě si ještě zadováděly.

Po sečtení bodů se všichni konečně dočkali vyhlášení výsledků. Oceněny byly vítězky jednotlivých disciplín (gymnastika, atletika, šplh, plavání) ve všech kategoriích. Nakonec každý dostal nějaký dáreček a celkové vítězky i opravdové medaile. A tak závody v poklidu skončily.

Velký dík patří naší cvičitelce Jitce, že závody tak dobře zorganizovala, vše připravila a že strávila tolik času sháněním nejrůznějších dárků pro všechny závodnice. Nutno podotknout, že i její buchta, kterou nám nabídla na závodu gymnastiky, byla výborná.

Dne 12.4. 2014 navazoval na místní závody župní přebor ČOS. Zde závodily nejen naše gymnastky, ale i závodnice z Votic. Naše děvčata zde vyhrála, ale bohužel letos nepokračovala v republikovém kole Přeboru ČOS. Nezbývá tedy než doufat, že příští rok tomu bude jinak.

Níže můžete nalézt odkaz na fotky z místních a na výsledky jak místních, tak i župních závodů.

VÝSLEDKY - FOTKY
© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?