BlueBoard.cz
Plavání Nástup na závodech Stupně vítězů Čekání na závodech Bazének Kladruby Skupinová - závody Votice Medaile Holky
znak
znak

Gymnastika Vlašim

2013-2014

Předvánoční čas

Dne 2. 12. 2013 byla ve vlašimské sokolovně uspořádána vánoční hodina. Některé cvičící skupiny předvedly svá vystoupení a byly odměněny mikulášskou nadílkou. Naše gymnastky vystupovaly také. Starší děvčata zopakovala vystoupení ze Sokolské akademie, i když musela maličko improvizovat, protože jedna z dívek se nedostavila. Mladší děvčata ukázala klasickou gymnastickou rozcvičku, přeskok přes švédskou bednu a skoky na trampolíně. Dále bylo možné zhlédnout vystoupení malých dětí, žen a jógy. Celý podvečer panovala příjemná atmosféra a všichni si tuto akci velmi užili.

Dne 18. 12. 2013 jsme si udělali vánoční hodinu během našeho cvičení. Byla postavena překážková dráha, kterou letos navrhla Věra, a snažila se o co nejoriginálnější provedení. Nakonec tedy dívky závodily na trase, která vedla zadem na jeviště, kde prolézaly velikou pneumatikou od traktoru a proskakovaly kotoulem obruč zavěšenou na hrazdě (nápad Báry). Na konci cvičení dostali všichni cukroví a sladkosti a naladili se tak na blížící se Vánoce. Za zmínku stojí, že se děvčata kolektivně postarala o malé dobrodružství, když z doposud neznámého důvodu vypnula světla, která poté nešla rozsvítit. Po chvíli, kdy se všichni zdržovali v přísálí, které jediné zůstalo osvícené, se podařilo světla opět rozsvítit, a tak vše dopadlo dobře a dnes se tomu můžeme jenom smát.

Cvičit začneme opět po Vánocích, kdy se budeme intenzivně připravovat na jarní závody ve všestrannosti. Teď už nezbývá nic jiného, než Vám popřát krásné prožití vánočních svátků a všechno nejlepší do nového roku 2014.

© Gymnastika Vlašim
oficiální datum vytvoření­: 20. 4. 2011
Zobrazuje se stránka divně?